Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Απόλαυσε το πρωινό… σου, διαβάζοντας Bild «Paper»



Αγαπητοί φίλοι μας Νέο…γερμανοί, αρκετά ασχοληθήκαμε με την φυλλάδα σας,


Δεν μας φτάνουν οι δικές μας, τώρα έχουμε και τις δικές σας, θα μου πεις  τα ίδια αφεντικά τις έχουν, δίκιο έχεις.

Μην μπερδεύετε την πολιτική με το ποδόσφαιρο, ας απολαύουμε το παιχνίδι.
Μην ασχολείσθε με τις τρίχες του Σαμαρά του ποδοσφαιριστή, δεν είναι πολιτικός ο άνθρωπος, αν ντε και καλά θέλετε να ασχοληθείτε με τις τρίχες κάποιου Σαμαρά, σας εκλέξαμε έναν πρωθυπουργό να έχετε και να γράφετε ότι θέλετε, ακόμα και για τις τρίχες του.

Φίλοι μου Γερμανοί, μην συκοφαντείτε τους Έλληνες, γιατί σε λίγο καιρό, οι αμερικανικές εταιρίες που σας κυβερνούν θα σας βάλουν σε θαλάμους αερίων και θα σας κάνουν σαπούνι.

Μην μας δυσφημίζετε για τα χρέη του κράτους.
Σας διαβεβαιώνω πως δεν τα ήπιαμε σε ούζα!!! 

Τα χρήματα αυτά, τα έκλεψε η SIEMENS από τα έργα που ήταν ανάδοχος μαζί με τις κυβερνήσεις μας και τα χρήματα στην συνέχεια πήγαν στην Mercedes και έγιναν αυτοκίνητα που μας πούλησαν οι Ελληνικές και Γερμανικές τράπεζες, που στην συνέχεια τα ξανά εισπράξατε για να φτιάξετε υποβρύχια και στρατιωτικό εξοπλισμό που μας πουλήσατε. Αγαπητοί Γερμανοί  καλύτερα να παίρναμε οικόπεδα στην σελήνη, πιο φτηνά θα ήταν… θα κάναμε και καμιά επένδυση.

Αν τώρα σώνει και καλά, πρέπει να βάζετε στο στόχαστρο κάποιον Έλληνα θα σας πω εγώ κάποιον να ασχοληθείτε, που είναι και κοντά σας… ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ λέγετε,

H-R-I-S-T-O-F-O-R-A-K-O-S!!!

Βγάλτε τα απωθημένα σας σε αυτόν, να κάνουμε και εμείς την δουλειά μας γιατί εδώ στην Ελλάδα έχουμε 9.999.699 εγκληματίες, φοροφυγάδες, τεμπέληδες και 301 δίκαιους ανθρώπους. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούν να ασχοληθούν με τον ένα που «δραπέτευσε», ασχολούνται με τους υπόλοιπους. Ας μοιράσουμε τις δουλειές να οργανωθούμε.

Μην θυμώνετε που σας λένε ναζιστές,  δυστυχώς η ιστορία και η φήμη ακολουθεί τους λαούς, το ακριβός αντίθετο που συμβαίνει με εμάς τους Έλληνες, η φήμη και η ιστορία μας δεν είναι η αχαριστία, η τεμπελιά και οι απάτες, απλά μας βαπτίσατε έτσι.

Και για να μην σας κουράζω βάζοντας σας να διαβάσετε, απλά κοιτάξτε γύρω σας, απλά μιλήστε Γερμανικά ή Αγγλικά και όποια γλώσσα επυθημήτε για να ανακαλύψετε την ιστορία μας. Και αν δεν ικανοποιηθήκατε ακόμα, διαβάστε (εδώ) έναν μεγάλο Γερμανό ιστορικό, τον Φρίντριχ Σίλερ που αναφέρεται στους Έλληνες.

Εμείς μπορεί να μην ακολουθούμε τα διδάγματα των φιλοσόφων μας, αλλά τα έχουμε στο Ελληνικό αίμα μας. Εσείς, φίλοι μου Γερμανοί τι έχετε στο αίμα σας; 
Αυτό που ρουφήξατε από όλη την Ευρώπη;

Με συγχωρείτε που δεν γράφω Γερμανικά, αλλά οφείλετε να γνωρίζετε τη γλώσσα της ύπαρξης σας, αλλά δυστυχώς όταν επισκέπτεστε την Ελλάδα ο σκοπός σας είναι να μπεκρουλιάζετε πίνοντας μπύρες στα νησιά μας και το χειρότερο είναι ότι είστε τόσο χοντροκομμένοι που δεν μπορούμε να σας σηκώσουμε από τα πατώματα.

Καλη επιτυχία στην ομάδα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: